Gość Guest Napisano 15 Maja 2015 Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 Twój nick podczas gry: CannabiS Godzina, data zdarzenia: 19:55, 2015-05-15 Mapa: dd2 STEAM_ID / IP: STEAM_2 : 0 : 1974259175 / 82.160.216.121 Uzasadnienie: Dostałem bana pt. "aktywny", nie wiem o co chodzi, ponieważ na serwerze gram od 4 dni a jedyny ban jaki dostałem to za bycie na respie. Więc nie wiem o co chodzi.. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : CannabiS [AMXBans] Reason : ' aktywny ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 1974259175 ' [AMXBans] Your IP : ' 82.160.216.121 ' [AMXBans] ========================================= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 15 Maja 2015 Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 Dziwne. 7 maja został wystawiony ban na to ip i z takim nickiem z powodem wstawienia ss'ow. http://aquax2.unixstorm.org/banuj/search.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Maja 2015 Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 Może ktoś ma właśnie takie ip i nick jak ja, a jest to możliwe ponieważ mam internet radiowy i już nie raz spotykałem się np. z banami na moje ip. A do tego przy rejestracji nick był już zajęty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Maja 2015 Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 Jeżeli to nie ty grałeś to musisz niestety zmienić swoje IP , spróbuj zrestartować modem jeżeli to nie pomoże musisz poprosić o zmianę IP swojego operatora . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Maja 2015 Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 Więcej z tym roboty niż z daniem UB, a ten co grał odpalony i tak wie ze ma tu bana więc nie spróbuje zagrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Maja 2015 Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 A problem jest bo nie mogę zmienić ip ponieważ mieszkam na wiosce i każdy kto tu mieszka ma ten sam internet i te same ip i nie da się zmienic, dlatego też zgłosiłem problem. Gdybym mógł to od razu bym to zrobił i nie pisał nic tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Maja 2015 Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 Nie pisz post pod postem . Jeżeli nie możesz zmienić IP,a ban nie należy do Ciebie to jedyną szansą na UB jest wykonanie 50 reklam sieci własnoręcznie . W tej sytuacji jest to jedyna opcja na UB innej niestety nie ma . Więcej na temat odpracowania bana przez reklamy znajdziesz w temacie poniżej: Jak odpracować bana reklamami sieci : http://multi-head.pl/topic/41446-odpracowanie-kar-na-forum-i-serwerach/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Maja 2015 Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi