R4d3k Napisano 15 Maja 2015 Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 Twój nick podczas gry: R4d3k!? | M :* Godzina, data zdarzenia: 23:14, 15.05.2015 Mapa: de_dust2 STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:80641510 / 79.97.86.2 Uzasadnienie: Dostałem bana za AIM + WH, dobre co? [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Powod: 'Wallhack + Aimbot' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:80641510' [AMXBans] Twoje IP: '79.97.86.2' [AMXBans] =============================================== Panie adminie, zapraszam do przedstawienia mi dowodów. Dramat. P.S. Graliśmy 1vs1, admin Kiler (@qweasd123) nawet nie widział mojej gry i z góry walnął bana, bo go zabijałem. Ubiegam o ostrzeżenie za to dla tego pana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 15 Maja 2015 Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 Zapraszam admina qweasd123 ma na to 24h! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Maja 2015 Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 Na prośbę More zamieszczam link z HLTV i zapraszam UBT do obejrzenia . http://hltv.1shot1kill.eu/srv24348/HLTV-1505152246-de_dust2.dem.zip http://hltv.1shot1kill.eu/srv24348/HLTV-1505152312-de_dust2.dem.zip Pozdrawiam EDTI: Nie wiem nawet co napisać, nie wiem co on tam widział na tym pierwszym demku tak samo jak i na drugim. Przecież nawet mi się nie przyjrzał jak gram tylko ban z miejsca. To on mnie zbanował i czekam również na jakąkolwiek jego odpowiedź/rozpiskę tutaj, jeśli nie napisze wnoszę o ostrzeżenie dla niego. Niech zobaczy ktoś te demka i da UB (dramat jakiś), bo nie chce czekać do 23 a chciałbym sobie pograć. Nie jesteś objęty jakimiś specjalnymi prawami na forum więc musisz czekać na wypowiedź admina, a ma on czas do 23:14 także pozostaje Ci czekanie na jego wyjaśnienia odnośnie tego bana . Tak jak pisałem More ja dopiero demka będę mógł obejrzeć wieczorem ,bo teraz nie dam rady ich na spokojnie zobaczyć EDIT #2: Demka obejrzałem i obydwa są czyste tylko nie rozumie czym admin się kierował dodając bana skoro cały czas był w grze Adminowi pozostała jeszcze 1h5min na wyjaśnienie bana . EDIT #3: @R4d3k otrzymuje UB, a na konto @qweasd123 admina wędruje ostrzeżenie do działu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 16 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 Nie wiem nawet co napisać, nie wiem co on tam widział na tym pierwszym demku tak samo jak i na drugim. Przecież nawet mi się nie przyjrzał jak gram tylko ban z miejsca. To on mnie zbanował i czekam również na jakąkolwiek jego odpowiedź/rozpiskę tutaj, jeśli nie napisze wnoszę o ostrzeżenie dla niego. Niech zobaczy ktoś te demka i da UB (dramat jakiś), bo nie chce czekać do 23 a chciałbym sobie pograć. @edit: 24 godziny minęły, proszę o UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Maja 2015 Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi