Gość Guest Napisano 16 Maja 2015 Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 Rodzaj (awatar, sygnatura itd..): Avatar Tematyka: ESL Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): Nie posiadam , aczkolwiek czekam na twórczość grafika Kolorystyka: Obojętne , ale żadnych jasnych kolorów takich jak czerwony , zielony itd Rozmiar: 150 x 150 Napis: SarSu Inne uwagi: Najlepsza praca dostanie ode mnie KOD NA RANGE PREMIUM na forum. Wiem że 30 postów nie mam a tego wymaga regulamin , ale jest to płatna praca , mam aktualnie 9.95 na koncie i na jeden miesiąc dla zwyciężcy mogę dać bo i tak z tą kasą nic nie zrobie. Zrobiłem płatne , bo mi potrzebne na już Avatar i Tło. A wiem że 30 postów tak szybko nie wbije. Rodzaj (awatar, sygnatura itd..): Tło Tematyka: Obojętna , tylko żadne Anime Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): Zostawiam dla Ciebie Kolorystyka: Obojętne Rozmiar: 850 x 315 Napis: SarSu Inne uwagi: Najlepsza praca dostanie ode mnie KOD NA RANGE PREMIUM na forum. Wiem że 30 postów nie mam a tego wymaga regulamin , ale jest to płatna praca , mam aktualnie 9.95 na koncie i na jeden miesiąc dla zwyciężcy mogę dać bo i tak z tą kasą nic nie zrobie. Zrobiłem płatne , bo mi potrzebne na już Avatar i Tło. A wiem że 30 postów tak szybko nie wbije. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itashiro Napisano 16 Maja 2015 Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 dobij posty ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 19 Maja 2015 Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Zlecenia" do "Zlecenia niezrealizowane". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi