Gość Guest Napisano 18 Maja 2015 Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Nick:OneShootOneKill ;* Wiek:17 Doświadczenie (w byciu adminem):Doświadczenie mam dosyć spore ponieważ jestem adminem na 1 serwerze Znajomość AMXX (W skali 1-10):7-10 Staż w CS-sie:6-7 lat Steam / NonSteam:Steam Dlaczego Ty:Dlaczego ja dlatego że na serwerze jest mało adminów a mi można zaufac jestem zawsze aktywny na forum na stemie i nawet na gg Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Około 5 -6 godzin Kontakt:Steam KoSSa49 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ultimatus Napisano 18 Maja 2015 Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 jestem na nie -nie widuje Cie na serwerze -5/6h watpie w to -konto dla podania plusy: -steam -amx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dealan4 Napisano 18 Maja 2015 Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Na NIE. - konto pod podanie - 60 minut przegrane na serwerze - ze 2 razy może widziałem Cie na serwerze - 5-6 godzin może spędzasz na serwerze, ale na pewno nie na naszym, bo widze na GT, do którego linku w raz we wzorze nie podałeś tutaj.. Jak dla mnie głupota pisać po godzinie gry podanie o administratora... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ultimatus Napisano 18 Maja 2015 Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 /cls Upominam abys wypowaidał sie pełnym zdaniem jezeli masz cos do dodania!! Pozdrawiam @Galaxy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasille Napisano 18 Maja 2015 Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 To są jakieś żarty? - Brak linku do gt - nie widziałem Cię nigdy na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2speed Napisano 18 Maja 2015 Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Na nie/ - raz tylko cie widzialem - nie potrafisz dodac linku do GT - konto pod podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 18 Maja 2015 Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Jedno podanie odrzucone i jak widać nic to nie dało,nawet trochę nie poprawione godziny...W 1 dzień zagrałeś 59minut,w drugi minute i myślisz,że dostaniesz admina?! :facepalm: http://www.gametracker.com/player/OneShootOneKill%20;*/80.72.40.110:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masherrr Napisano 18 Maja 2015 Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Zdecydowane i wielkie NIE: -konto pod podanie -nie odczekałeś 2 tygodni po odrzuceniu podania -nigdy nie widziałem Cię na serwerze -brak linku do GT -bycie adminem na innym serwerze według mnie ograniczy Twoje starania dla naszej sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 18 Maja 2015 Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi