Gość Guest Napisano 18 Maja 2015 Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Siemanko. Mam na imię Paweł. Mam 18 lat w czerwcu i pochodzę ze Zdolnegośląska. Gram w cs'a odkąd skończyłem 11 lat, a na steam odkąd skończyłem 14. Chodzę do II klasy technikum pojazdów samochodowych i interesuje się koszykówką. Lubię duże cycki i zimną whiskey. Zaczynam dopiero przygodę z tym JB tutaj, ale grałem wcześniej na cs-fantasy.eu gdzie serwery są zbliżone do siebie (pozwoliłem sobie przytoczyć nazwę sieci bo i tak upadło i forum nie działa) i miałem tam opiekuna serwera. Słucham rapu min. Trzeci Wymiar, Pokahontaz, k44, PFK, B.R.O. i Gan Albanii. Mam nadzieję, że tutaj będą ludzie rozsądni i przyjaźni. Widzę sporo osób znajomych też na serwerze i nawet mnie rozpoznają. Pozdrowienia i szczęścia w tym cokolwiek robicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venividiwandi Napisano 18 Maja 2015 Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 No ja Cie kojarze ) No grają z Fantasy świetni goście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Maja 2015 Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 Eloooszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 24 Maja 2015 Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 Witam, zapraszam na ODD2#2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasille Napisano 24 Maja 2015 Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 Witam i zapraszam na wszystkie serwery sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi