Gość Guest Napisano 19 Maja 2015 Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 PJONA WSZYSTKIM ! Mam na imię Paulina Marysia. Pochodzę z Widzewskiej Łodzi. 1989 rocznik. W cs'a gierczę od 2007, na steamie od 2k8. Ubóstwiam tą grę. Będę grzmocić w cs'a, póki valve nie zrobi jednej wielkiej kaplicy z aktualizacjami. Nie poddam się tak łatwo. Uwielbiam dust2, stąd często gram u Was na serwie. Wiecie co, kilka lat temu, patrząc na tabelę, na 30sto slotowym serwerze, wątpiłam w to, że kiedyś będę otwierać. Było to dla mnie nie realne i fascynująco, zaskasująco, rajcujące. Podziwiałam starych wyjadaczy, którzy o 3,4 nad ranem mieli staty 30:2. Teraz to drobnostka nabić fragów. A kiedyś były to góry nie do zdobycia. Lubię poza grą popykać w kosza i bilard. Hazardem też nie pogardzę. Szczególnie poker. Dziękuję Wam graczom i adminom za przesłodziutkie i milutkie przygarnięcie mnie do grona multi headowiczów i nota bene chcę uściskać Karolinę wariatkę. Ta to ma pierdolnięcie pozytywne. Zakręcona jest jak baranie rogi. A to Ci panienka, no. ! Lubię mixy, mieszance i nocki w cs'ie i żal mi duspko ściska, gdy widzę pustki na mircu. Grajcie TP, zespołowo, współpracujcie, a da Wam to mnóstwo satysfakcji i radochy z własnych możliwości. Mam zboczenie co do dziewczyn grających w cs'a. Panienki! Grajcie ile wlezie, to dzięki Nam, chłopakom przyjemniej się gra i rozmawia. Pozdrawiam mordeczki. Trzymcie się ramy, to się nie posramy. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganja Mafia1992 Napisano 19 Maja 2015 Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 Witaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venividiwandi Napisano 19 Maja 2015 Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 To wbijaj na TS i pykniemy co Skoro lubisz DD2 to wbij DD2/INF może Inferno polubisz ) No i na JB też wbij odstresować się i pośmiać 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasille Napisano 19 Maja 2015 Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2speed Napisano 19 Maja 2015 Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ultimatus Napisano 19 Maja 2015 Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Maja 2015 Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 Dużo racji napisałaś , Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartyN Napisano 19 Maja 2015 Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 Hejo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Maja 2015 Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 SIema. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 19 Maja 2015 Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 hey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 19 Maja 2015 Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 siemka witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fRyT3k Napisano 30 Maja 2015 Udostępnij Napisano 30 Maja 2015 Cześć Marcysiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*AnGeLa* Napisano 30 Maja 2015 Udostępnij Napisano 30 Maja 2015 Hejo. ;> Zapraszam też na FFA, może polubisz też coś prócz dd2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Maja 2015 Udostępnij Napisano 31 Maja 2015 Hey wbij na zombiemoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Maja 2015 Udostępnij Napisano 31 Maja 2015 nie często się zdarza żebym przeczytał przywitanie a tu o :> na mixa biorę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi