Gość Guest Napisano 20 Maja 2015 Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 Siema Mój nick w grze to Fuba10 Klase kupilem 18.05.2015 okolo godziny 17 Zawinilem chyba ja albo jest jakis blad poniewaz loguje sie setinfo_pw i haslo i nie dziala albo ja zle pisze haslo albo cos nie tak u was Swiadkami sa PePe (admin) i Extive (admin) poniewaz pytalem sie ich o szczegolowe dane dotyczace premki Moje uzasadnienie jest takie prosil bym o zmiane hasla lub jego przypomnienie Pozdrawiam.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 20 Maja 2015 Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 Zgłoś się do mnie na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Maja 2015 Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi