Gość Guest Napisano 20 Maja 2015 Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 Twój nick podczas gry: DNH Godzina, data zdarzenia: ~21:40, 20 Maj bieżącego roku Mapa: de_dust2 STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:39009895 Uzasadnienie: Otóż gram sobie, odezwałem się przez mikro, a raczej zabuczałem :wacko: i po chwili patrzę, a tu ban że rzekomo aktywnego. Nie szanowny adminie, na jakiej podstawie dałeś mi bana? Czy sprawdziłeś chociaż AMXBANS'a? Czy posłuchałeś jakiegoś poplecznika z serwera bez sprawdzania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Maja 2015 Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 Dajcie mu ub, pomyliłem go z typkiem o podobnym nicku co on. A za to pajacowanie na mikro wyciągiemy konsekwencje, więc lepiej się ogarnij następnym razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Maja 2015 Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 co to jest za admin? wgl nie patrzy na amxbans i daje jakies bezsensowne bany bylem przy tej sytuacji, ten typ sie odezwal i dostal perma hahaha smieszne ogarnijcie tego admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Maja 2015 Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 Perma za odezwanie się przez mikro mi dasz? Podaj mi powód prócz "nadużywanie mikra" z regulaminu, bo sporadyczne jego używanie nim nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 20 Maja 2015 Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 Temat zamykam, oczywiście Ub dla pana. A co do admina @KROL ALBANII proszę na przyszłość dokładniej sprawdzać takie rzeczy, bo zostaną wyciągnięte konsekwencje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 20 Maja 2015 Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi