CODRamPamPam Napisano 22 Maja 2015 Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 Twój nick podczas gry: RamPamPam Godzina, data zdarzenia:22 maja 2015 r. 19:58 Mapa: de_dust2 STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:640112 Uzasadnienie: Grałem na innej serwerowni która stoworzyła mi binda z reklamą , którego użyłem gdyż nie wiedziałem o tym. Serdecznie proszę o przyznanie ub. Z góry dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 22 Maja 2015 Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 Usuń binda, dostajesz jedną szansę. Później będziesz musiał zrobić reklamy dla serwera , jeśli taka sytuacja się powtórzy.. Jednakże kara musi być. Skróciłam Ci bana, Masz na tydzień Uzgodnione z opiekunem UBT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 22 Maja 2015 Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi