Gość Guest Napisano 23 Maja 2015 Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 Twój nick podczas gry: SH4DOW HS <3~~ Godzina, data zdarzenia: TERAZ !!! Mapa: Akurat DD2 było STEAM_ID / IP: STEAM_0 0:87465659 Uzasadnienie: Gram sobie i nagle mi CS'a wywaliło nie dość że go wywaliło to aż stacja dysków DVD się otworzyła Czary mary katakumby ????? [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : SH4DOW HS <3~~ [AMXBans] Powod : ' Cheater Destroyed ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 87465659 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 83.11.106.30 ' [AMXBans] =============================================== Invalid file type...skipping download of bin/TrackerUI.DLL Error: server failed to transmit file 'gfx/career/icon_!.tga' Error: server failed to transmit file 'gfx/career/icon_!-bigger.tga' Error: server failed to transmit file 'gfx/career/icon_i.tga' Error: server failed to transmit file 'gfx/career/icon_i-bigger.tga' Error: server failed to transmit file 'gfx/career/icon_skulls.tga' Error: server failed to transmit file 'gfx/career/round_corner_ne.tga' Error: server failed to transmit file 'gfx/career/round_corner_nw.tga' Error: server failed to transmit file 'gfx/career/round_corner_se.tga' Error: server failed to transmit file 'gfx/career/round_corner_sw.tga' Error: server failed to transmit file 'resource/TutorScheme.res' Error: server failed to transmit file 'resource/UI/TutorTextWindow.res' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/humiliation.wav' Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 23 Maja 2015 Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 Żadne czary mary, destroy focha strzelił i zamiast skasować kogo trzeba, skasował mnie i Ciebie. Rób reinstall CSa tak jak ja i gramy. >.< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Maja 2015 Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 Żadne czary mary, destroy focha strzelił i zamiast skasować kogo trzeba, skasował mnie i Ciebie. Rób reinstall CSa tak jak ja i gramy. >.< W tym momencie podpisałeś na siebie wyrok .... SRY..... sv_cheats 1 ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Maja 2015 Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 Plugin po raz kolejny jak widać się pomylił . Ja miałem ten sam przypadek zamiast zbanować "reklamę" to zbanował mnie . Reinstal cs'a powinien pomóc . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Maja 2015 Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi