Gość Guest Napisano 23 Maja 2015 Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 Nick: hardoc Wiek: 25 Doświadczenie (w byciu adminem): ponad rok Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9/10 Staż w CS-sie: gram od około 8 lat z przerwami Steam / NonSteam: STEAM_0:0:48302976 Dlaczego Ty: Jestem doświadczonym graczem, umiem wychwycić z bardzo duzym prawdopodobienstwem kto ma czity, teraz widze bardzo duzy problem z reklamiarzami, jak tylko admin opusci CSa zawsze przychodzi jakis reklamiarz i crashuje/pinguje serwer(zmora serwera), byłem nie raz adminem na różnych serwerach bez zadnych skarg, 2 tygodnie temu zainstalowalem znów csa po okolo rocznej przerwie w grze, kupilem klasy XXL i bede znów no life Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-8h Kontakt: gg: 2216915 STEAM: Rotasila Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/hardoc/80.72.40.110:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasille Napisano 23 Maja 2015 Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 Jestem jak najbardziej za. + Aktywny + Steam + wiek + przyda mi się ktoś do pomocy, gdyż reszty adminów nie widać - konto pod podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Maja 2015 Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 konto zrobione pod UB, ale bardzo spodobal mi sie ten serwer jak i całe społeczenstwo multi-head, zamierzam spedzic tutaj wiecej czasu wiec z tąd moje podanie, gdyz chcialbym wspomóc swoja obecnoscią i pomocą. uzywaj opcji edytuj!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masherrr Napisano 23 Maja 2015 Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 Za: +Aktywność +Steam +Wiek -Nie widziałem, abyś kogokolwiek zgłaszał na u@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 23 Maja 2015 Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 Oczywiście tak Aktywny Steam Doświadczenie Wiek Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2speed Napisano 23 Maja 2015 Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 Ja jestem na nie. - brak steam - konto dla pdoania - nie znamy cie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 23 Maja 2015 Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 Ja jestem na nie. - brak steam - konto dla pdoania - nie znamy cie Czy ty wgl. Umiesz czytać?Jeśli tak to oj,oj kiepsko z tobą w tym wieku.. Brak steam?Hahah Konto dla podania?Kolega już to wyjaśnił. I kto Ci pozwolił wypowiadac sie za innych?Nie znasz kogoś kto gra po około 4godziny dziennie?Właśnie widać jaki z Ciebie super aktywny admin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartyN Napisano 23 Maja 2015 Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 Jestem na TAK -steam -wiek -aktywny na serwerze -co chwile go na serwie widuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PePe. Napisano 23 Maja 2015 Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 Na Tak + Aktywny + Steam + Wiek +Bezproblemowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ultimatus Napisano 23 Maja 2015 Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 jestem na TAK -wiek -steam -amx -zglasza -widuje go bardzo czesto na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Glowa Napisano 24 Maja 2015 Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 Jestem na TAK +wiek +steam +zgłasza +aktywny + często go widuje na serwerze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 24 Maja 2015 Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 Na TAK :wiek amxx doświadczony godziny Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dealan4 Napisano 24 Maja 2015 Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 Jak najbardziej na TAK + wiek + doświadczenie + godziny są + aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 24 Maja 2015 Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 Bardzo dobrze napisane podanie:) Tylko mam jedno ale umiesz pisac pluginy??amx na 9 ciekawy jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 24 Maja 2015 Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi