jestem slaby i chuj. Napisano 23 Maja 2015 Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 Nick : T4yFa Data : Czas, niestety, niieokreślony. Powód : Padła mi karta graficzna, mam po 30 fps'ów w cs'ie i szlag mnie trafia jak gram, więc nie chcę tego robić, bo w końcu wyrzucę to padło przez okno. Jak widać moja aktywność jest zerowa, właśnie z tego powodu. Pisze to dlatego, ponieważ nie chcę utracić rangi. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 23 Maja 2015 Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 Usprawiedliwiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 23 Maja 2015 Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi