Mysza Napisano 24 Maja 2015 Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 Nick: Mysza Wiek:25 Doświadczenie (w byciu adminem): 0 Znajomość AMXX (W skali 1-10): 5 Staż w CS-sie: ok 500h Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: konsekwentna, bezkonfliktowa, zaradna, szczera. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 4-5h Kontakt: 4772970 http://www.gametracker.com/player/Mysza/80.72.40.110:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasille Napisano 24 Maja 2015 Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 Mimo tego, iż konto zostało założone pod podanie jestem za, każdy musi mieć ten swój 1 raz, co do amxxa to jej pomogę i w kilka dni jej znajomość podskoczy o kilka punktów w górę, zgłasza na u@, wiek oraz posiada platformę steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ultimatus Napisano 24 Maja 2015 Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 jestem na TAK wiek zglasza widuje na serwerze pomozemy jej z amx mozna dac szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mysza Napisano 24 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 Dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ultimatus Napisano 24 Maja 2015 Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 nie wypowiadaj sie w swoim temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masherrr Napisano 24 Maja 2015 Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 Kobieta i od razu wszyscy skłonni do pomocy :lol: Ale jestem na tak: -widuję Cię na serwerze -steam -bezkonfliktowa Jedyny minus to znajomość amx, ale to bez problemu się nadrobi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2speed Napisano 24 Maja 2015 Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 Ja jestem na Nie. - konto pod podanie - Rzadko widuje cie na serwerz4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 24 Maja 2015 Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 Panowie...kobieta i od razu wszyscy na tak? Przez ostatnie 30dni przegrane 3 godziny więc chyba jednak nie taka aktywna? No ale skoro każdy...( :facepalm: ) chce tak pomóc i uważa Cie za ogarnięta to mysle,że można dać szansę +wiek +steam + zgłasza na u@ - aktywność! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 24 Maja 2015 Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 i o to mam dylemat:) 1 Kobieta u nas która złozyła podanko... hmm jestem sklonny dac Ci 2 tygodnie szansy próbnej i zobaczymy co dalej ok?? Jezeli sie sprawdzisz to super zostajesz z nami:) jezeli nie to sie rozstaniemy z uprawnieniami ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 24 Maja 2015 Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi