F.I.G.H.T.E.R. Napisano 25 Maja 2015 Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 Piszę z tego względu ,że admin NaHajcieRozgrzefffka;*** dał mi niesłusznego bana za skan przed 7s na mapie de_eldorado na czas 30 minut ,jednak po odtworzeniu demka widać wyraźnie ,że admin podchodzi do płotu i skacze ,a ja go w locie zabiłem ,więc to nie był skan ,również po obejrzeniu demka admin zaprezentował swoją kulturę na serwerze .Grałem pod nickiem F.I.G.H.T.E.R. . Uważam ,że admin zrobił to złośliwie dając mi tego bana przez to że go zabiłem . 15.00 minuta widać jak admin się wyraża ;0 15.05 minuta admin zostaje zabity w locie Tutaj jest link do demka z HLTV http://www19.zippyshare.com/v/cEXSK399/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 25 Maja 2015 Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 Przepraszam, że się wypowiem, ale moim zdaniem nawet, gdy ktoś z drużyny przeciwnej jest przy płocie i skacze, to nie masz prawa go zabić przed upłynięciem 7 sekund. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 26 Maja 2015 Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 Przeanalizowaliśmy z Anią HLTV i widać 2 błędy admina, po pierwsze sam podskoczył i zaczął strzelać a sam ukarał gracza za "skan", po prostu bronił się i tyle. Po drugie komentarz admina którego nie zacytuję gdyż jest niecenzuralny. Admin powinien być bezstronny, odpowiedzialny i opanowany. Ty Rozgrzeffka dałeś się ponieść emocją a jest to wielki błąd. Na Twoje konto ląduje punk ostrzeżeń dopisany przez opiekunkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 26 Maja 2015 Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi