MartyN Napisano 25 Maja 2015 Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 Nick:Thor. Wiek:16 Doświadczenie (w byciu adminem):Spore Znajomość AMXX (W skali 1-10):8 Staż w CS-sie:4 lata Steam / NonSteam:NS,ale posiadał steama ale namnim niegram bo mam malo fpsow,ale zamierzam kupić lepszy komp w najbliższym czasie wiec będę grał na steamie Dlaczego Ty:Jestem miły na serwerze jak i na forum. Dobrze się dogaduje z graczami/ adminami na serwie jak i na forum:) Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:2-3h Kontakt:GG lub steam Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Thor./80.72.40.110:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2speed Napisano 25 Maja 2015 Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 Ja dam ci Tak. - Zgłasza na u@ - Kulturalny - Przyda się w ogarnianiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masherrr Napisano 25 Maja 2015 Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 Na nie, jesteś z nami niecałe 3 dni, dograj przynajmniej obowiązkowe 20h i wtedy ponów podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 25 Maja 2015 Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 Ja dam ci Tak. - Zgłasza na u@ - Kulturalny - Przyda się w ogarnianiu Tym którzy spełniają wymagania dajesz nie a tym którzy ich nie spełniają dajesz tak Logika mistrza :rofl: Jesteś tu 3 dni,masz przegrane 6 godzin.Dobij przynajmniej te 20 godzin co jest śmiesznie łatwe i wtedy składaj podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasille Napisano 25 Maja 2015 Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 Kolejne podanie z serii "żart", jasne, iż jestem na nie, nie spełniasz wymogów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ultimatus Napisano 25 Maja 2015 Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 jestem na nie nie spelniasz wymogow dobij 20 h daj sie poznac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dealan4 Napisano 25 Maja 2015 Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 Pograj z nami dłużej i dobij godziny to wtedy będzie można Cię oceniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
extive Napisano 26 Maja 2015 Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 jak u innych dobij godziny i spróbuj ponownie za jakieś dwa tygodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 26 Maja 2015 Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 pograj jeszcze z nami dobij godziny i zloż podanie na nowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 26 Maja 2015 Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi