Gość Guest Napisano 27 Maja 2015 Udostępnij Napisano 27 Maja 2015 Witam Wszystkich. Jak już wiecie po moim nicku Mam na imię Damian.Lat mam 22 (wiem stara du...) Pochodzę z województwa zachodnio-pomorskiego. W CS gram ponad rok i nie zamierzam jeszcze tego kończyć. Czym się interesuje???/ hmm. Ogólnie to grałem zawodowo w piłkę nożną i siatkówkę, ale na znak choroby o sporcie musiałem zapomnieć. Słucham Rapu i dobre kawałki techno z mocniejszym uderzeniem. Chyba już starczy tego, nie będe wam pisał całego życiorysu. hehe Mam nadzieje ze zostanę u was na dłużej. Znajdziecie mnie na serwerze DD2 bo tylko na tym modzie gram, no i czasem FFA. To tyle ode mnie. Pozdrawiam Wszystkich Serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Maja 2015 Udostępnij Napisano 29 Maja 2015 Zapomniałem jeszcze dodac ze gram u was pod nickiem W@riacik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Maja 2015 Udostępnij Napisano 29 Maja 2015 O siemka ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasille Napisano 29 Maja 2015 Udostępnij Napisano 29 Maja 2015 Witam i zapraszam na pozostałe serwery sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi