Naebany Miszczu Napisano 17 Marca 2016 Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 Nick cheat'era: $H4K3 Godzina, data zdarzenia: 20:10 , 17.03.2016 Mapa: DD2 Serwer: 80k Link do demka: http://www.speedyshare.com/mBG8n/1.dem STEAM_ID/IP cheat'era: 193.218.176.12:27005 Uzasadnienie: 98 % strzałów w głowę, zawsze wie gdzie jest przeciwnik. Unikał adminów, ale go złapałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurort rolson Napisano 17 Marca 2016 Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 Podaj JEGO ip albo sid, a nie ip jakiegoś serwera -.- Pierwszy raz spotykam się z takim IP gracza. Zawsze serwery miały końcówkę :27... Gracz spalony Sun możesz nadać bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 17 Marca 2016 Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 @ przecież podał IP gracza + w bansie można znaleźć jego SID STEAM_2:0:627076338 Demko mi nie odpala, wyskakuje mi non stop błąd protokołu (na s/ns). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 18 Marca 2016 Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 Wybacz, ale za to demko bana nie dodam, jedna akcja na B podejrzana , ale to za mało na ban. Później miał duży problem z zabiciem kogokolwiek . To była bardziej panika gaming . Nagraj coś dłuższego. @[member="Sunn O)))"] takie demka odpala się przez playdemo i normalnie śmigają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 18 Marca 2016 Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi