Gość Guest Napisano 28 Maja 2015 Udostępnij Napisano 28 Maja 2015 Data i godzina: 15:10 Nick admina/gracza, który zawinił: Nie wiem. http://screenshooter.net/101740621/hpxrybu lista graczy obecnych w tamtym momencie na serverze. Dowody:Nie trzeba. Admin sam wszystko dobrze będzie pamiętał. Świadkowie: MutanT, sory za DEDA i jeszcze paru ogarniętych graczy by się znalazło. Uzasadnienie: To samo co w tamtej skardze, ale w tej admin lekko przesadził. Gramy de_inferno (ok. 5 min od zmiany mapy) i w pewnym momencie admin zrobił sobie vote na zmianę mapy. W czasie vote, gracz [DS]Vuex użył Nuke (po jego użyciu mapa automatycznie się zmienia). Po Nuke zmieniła się mapa na jakąś odmienną od de_aztec (prawdopodobnie motyw zimy, gdyż był śnieg). Gracze bardzo protestowali (mam dowody), ale jednak admina to nie wzruszyło. Graliśmy ok. 2 min, w tym rozgrzewka i admin po raz kolejny zrobił sobie vote na zmianę mapy, ponad to dał te mapy, które są najczęściej grany. Wylosowano mape de_rats_1337 co dla mnie jest z lekka śmieszne, gdyż jest to mapa bardzo mała, a w tamtym momencie było 32 os na serverze. Admin nie służy do zabawy i czekam co masz do powiedzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 28 Maja 2015 Udostępnij Napisano 28 Maja 2015 Zapraszam admina @Sprand1 do wyjaśnienia swojego postępowania. Admin ma na to 24. Chciałbym dodać, że są 2 skargi na to samo. http://multi-head.pl/topic/64007-skarga-na-admina-cod-400lvl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sprand1 Napisano 28 Maja 2015 Udostępnij Napisano 28 Maja 2015 Zrobiłem głosowanie nie moja wina ze każdy prawie zagłosował bym zmienił mape. Z głosowania wynikło że sami chcieliście zmiane. Jak pamiętam to chyba tylko 1 głos był na nie a 13 na tak. Mogliście głosować na nie mi ktoś napisał na u@ żebym zmienił.Zawsze patrze jak ktoś pisze na u@ jeżeli chodzi o say@@ to wam pisze żebyscie pisali na u@ a nie na say bo nie zawsze zwracam na to uwagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 28 Maja 2015 Udostępnij Napisano 28 Maja 2015 Była już podobna skarga i wyraźnie w niej napisałam, żeby nie zmianiać mapy, jeśli nie jest to konieczne ( dajemy vote gdy mapa jest zbyt mała bądź brakuje respów ). Wiadomo, że nie wszystkim podpasuje mapa i ktoś będzie narzekał. Jeszcze sprawa tego co napisał w temacie @Sory za DEDA, a mianowicie spamowania przez adminów na y@@. Chciałabym żebyście przestali prowadzić rozmowy z graczami w taki sposób, macie pw od tego. @Sprand1 Tobie dopisuje punkt ostrzeżenia w odpowiednim dziale i proszę o poprawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 28 Maja 2015 Udostępnij Napisano 28 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi