Ganja Mafia1992 Napisano 29 Maja 2015 Udostępnij Napisano 29 Maja 2015 Nick: Kali Gibbs Wiek: w czerwcu 23 Doświadczenie (w byciu adminem): prawie 7 lat licząc admina na różnych sieciach jak i na własnych 2 Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8,5 Staż w CS-sie: Bedzię gdzieś z 10 lat z przerwami Steam / NonSteam: Platforma Steam Dlaczego Ty: Mało adminów jest z rana pomiędzy 7-9 rano a często o tej godz z pracy wracam i gram. więc admin przyda się o takich porach Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 1-2 nawet i 3-4h Kontakt: Steam, pw, nr tel podaje tylko płci pięknym gg, skype, ts3, fb Link do GameTra: http://www.gametracker.com/player/GANJA%20MAFIA/80.72.43.106:27027/ http://www.gametracker.com/player/Kali%20Gibbs/80.72.43.106:27027/ Godzin nie mam tyle ale wiem, że jestem w stanie nadrobić to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Maja 2015 Udostępnij Napisano 29 Maja 2015 Na Nie! -Nie jest problemem admin w tych godzinach. -Godziny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Maja 2015 Udostępnij Napisano 29 Maja 2015 Jestem na nie, dlaczego? Brak wymaganych godzin, Tak jak wcześniej Graniu wspomniał, admin w porze nocnej nie jest problemem u nas poza tym ma być gt z jednego nicku, a nie kilkuset innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 29 Maja 2015 Udostępnij Napisano 29 Maja 2015 Dobij godzinki i złóż za jakiś czas podanie ponownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 29 Maja 2015 Udostępnij Napisano 29 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi