Gość Guest Napisano 29 Maja 2015 Udostępnij Napisano 29 Maja 2015 Twój nick podczas gry: KinG Godzina, data zdarzenia: 13:13 29.maja.2015 Mapa:dd2 STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:33684441 Uzasadnienie: nie wiem o co kaman ogólnie bo stałem sobie przedbrama B otwierałem lizaka dla dzieciaka a tu ban hhehehhe to za afk sa ssy? link do ssów za afk : http://www75.zippyshare.com/v/itrKYaoW/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryChlopak Napisano 29 Maja 2015 Udostępnij Napisano 29 Maja 2015 http://multi-head.pl/topic/53897-bez-ub-ssy-king/#entry285369 - temat z 7 lutego. dodatkowy celownik i bez UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Maja 2015 Udostępnij Napisano 30 Maja 2015 a czy widzisz tam w ssy zdjecie z celownikiem??????? jest tylko na jednym ss a na 4 innych nie ma ? jakim cudem w sekund wylaczylem ogarnij .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryChlopak Napisano 30 Maja 2015 Udostępnij Napisano 30 Maja 2015 Widzę temat, gdzie jest napisane, że masz bana. Co mnie to interesuje co tam widać? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 30 Maja 2015 Udostępnij Napisano 30 Maja 2015 Owszem, pamietam,że był temat gdzie Graniu robił Ci ssy i miałeś celownik w scoucie bodajże. Jeżeli nie zrobileś później 100 reklam by uzyskać UB, to mimo iż ban w bansie nie widnieje (ponieważ był skasowany) to w tym momencie powinien tam pozostać na nowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 31 Maja 2015 Udostępnij Napisano 31 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi