Gość Guest Napisano 29 Maja 2015 Udostępnij Napisano 29 Maja 2015 Witam, prosiłbym o unbana, ponieważ dostałem bana bez powodu. Podejrzewali mnie o cheaty. Grałem poprostu 2lata w cs:go i teraz gram dobrze. Nie zrobili nawet ss... Co to za administracja? UNBAN PLS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 29 Maja 2015 Udostępnij Napisano 29 Maja 2015 Zastosuj się do wzoru inaczej Twoje odwołanie nie będzie rozpatrzone. Ponadto sprawdziłem Twoje IP wyświetlane na stronie i w bansie jest czyste to ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 30 Maja 2015 Udostępnij Napisano 30 Maja 2015 Seweryn jedynego bana masz za 30 minut z 28 maja , ale na 30 minut i ten ban już minął. Pokaż swój wycinek z consoli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi