'Paulinka Napisano 30 Maja 2015 Udostępnij Napisano 30 Maja 2015 Witam. Jestem sobie Paulinka i mieszkam na śląsku . W CS'a gram jakieś 3/4 lata. Interesuje się motorami, sportem, CS. Uwielbiam karać botów. Można mnie spotkać na DD2/INF lub na TS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
preson Napisano 30 Maja 2015 Udostępnij Napisano 30 Maja 2015 strzała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venividiwandi Napisano 30 Maja 2015 Udostępnij Napisano 30 Maja 2015 No wreszczie Nie zapraszam zapraszam nogdzie bo kontakt jest Co ja napisałem ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 30 Maja 2015 Udostępnij Napisano 30 Maja 2015 No wreszczie Nie zapraszam zapraszam nogdzie bo kontakt jest chłopie chłopię pisz po Polsku troszkę witam witam , karać no wątpliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yebak Napisano 30 Maja 2015 Udostępnij Napisano 30 Maja 2015 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venividiwandi Napisano 30 Maja 2015 Udostępnij Napisano 30 Maja 2015 chłopie chłopię pisz po Polsku troszkę witam witam , karać no wątpliwe Nie potrafie ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Maja 2015 Udostępnij Napisano 30 Maja 2015 Siemaa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
logiś Napisano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Hejo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jestem slaby i chuj. Napisano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Motocyklami chyba, a nie motorami Łap moje cudeńko w takim razie -> http://www21.zippyshare.com/v/tjmRn1aJ/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Heejka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 Witej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi