Myrym Napisano 31 Maja 2015 Udostępnij Napisano 31 Maja 2015 Rodzaj (awatar, sygnatura itd..):Avatar na steam Tematyka:Szklany Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca) Kolorystyka:Napis czerwony płonący, tło białe bądź szklane. Rozmiar:Odpowiedni na steam'a Napis:Literka M badz Myrym Inne uwagi:Powodzenia Z góry przepraszam osobę ktora obraziłem w poprzednim zleceniu po małej przygodzie z tworzeniem grafiki zauważyłem ze jest ciezko zrobić co kolwiek . Tak wiec zwracam honor . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyimagino Napisano 31 Maja 2015 Udostępnij Napisano 31 Maja 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cLOUDer Napisano 31 Maja 2015 Udostępnij Napisano 31 Maja 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myrym Napisano 1 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 utemat do zamkniecia jak bede w domu to dam plusy bo na telefonie nie ppkazuje mi cos:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cLOUDer Napisano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi