Lyubov Napisano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Witam, Mam problem z CS'em, otóż gdy włączam grę i wchodzę na server (jakikolwiek) to mam takie lagi, że poezja mało tego ping rośnie mi do 50-60(zwykle mam jakieś 17-21), zacina się niesamowicie nie tylko na serverze ale także jak nie jestem w grze. Resetowałam router, instalowałam cs'a na nowo, włączałam i wyłączałam grę, po 20 testach łącza które wykonałam wielkość download'u jest prawidłowa a problem nadal istnieje. Dodam jeszcze, że strony internetowe oraz przeglądarka nie zacinają się oraz one jak i antyvirus itp. nie mają na to wpływu ponieważ zawsze mam wszystko włączone i działa normalnie, a teraz nawet przy zamkniętej przeglądarce laguje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Wyłącz pasek personalizacji w karcie graficznej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astroe Napisano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Wejdź w menadżera windows(ctrl alt delete) daj procesy odszukaj hl.exe, daj ppm ustaw niski priorytet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyubov Napisano 10 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 hmm... mów do mnie... tak serio to nawet nie wiem co i jak, ja się na tym nie znam mógłbyś mi napisać tutaj krótką instrukcje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyubov Napisano 10 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 astore zrobiłam jak mówiłeś ale nadal jest tak samo //Edit Sorki za posta pod postem, z rozpędu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venividiwandi Napisano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Może ostatnio pobierałas jakiś program ? Albo kończy się umowa na internety ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyubov Napisano 10 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Pobierałam tylko picasa ale to było z tydzień temu i działało normalnie, a umowa nie możliwe żeby się kończyła bo dopiero od marca ją mam i jest na rok, nawet dzisiaj rano grałam i było ok. //Edit Można zamknąć, po całkowitej reinstalacji steam poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi