Gość Guest Napisano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 Twój nick podczas gry: Jol Krulian Godzina, data zdarzenia: ok12:20, 11.06.2015r. Mapa: de_dust2 STEAM_ID / IP: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Jol Krulian [AMXBans] Reason : ' Cheater Destroyed ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 19470715 ' [AMXBans] Your IP : ' 83.24.21.161 ' [AMXBans] =============================================== Uzasadnienie: Spokojnie grałem, oczywiście bez żanych cheatów i nagle wyrzuciło mnie z gry... Po włączeniu jej ponownie i próbie zalogowania na serwer dostałem komunikat, że mam bana. Nick w opcjach miałem zmieniony na 'Cheater Destroyed', czy coś w tym stylu. O co chodzi? Obecnie nie mogę grać na żadnym innym serwerze, bo wywala mnie z gry... Jestem w tych kwestiach zielony (na koncie steam ponad 700h jednak sam grałem może 150). Proszę o jakieś wyjaśnienie tej sytuacji. Nie mam żadnych dowodów na to, że nie cheatowałem, poza tym że w ranku pewnie są moje kiepskie statystyki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 nie wiem czekam na admina który CIę zbanował . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 Twój ban to kolejny błąd pluginu. Miałeś podobny nick do cheatera który biegał po serwerze w tym samym czasie (krul hrabonszy) Admin Master Of Disaster użył destroya żeby Go zbanować ale plugin niestety zbanował Ciebie. Oczywiście dostajesz UB bo wiem, że grałeś czysto i przepraszamy za ten błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi