Gość Guest Napisano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Server # 25 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Katana [AMXBans] Reason : ' ban aktywny ucieczka od ssow ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 4 : 1796452091 ' [AMXBans] Your IP : ' 79.191.123.127 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check your Twój nick podczas gry; Katana Godzina, data zdarzenia:12;00 15. 0.6 2015 Mapa:de_dust2 STEAM_ID / IP:1796452091 ' Uzasadnienie: Gralem sobie jak zawsze raz lepijej raz gorzej i dostlem bana ucieczka od ssow i nie mam screenow na kompie i nie wiem o co chdzi! Proszę o szybką odp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Zapraszam admina @Ness do przedstawienia dowodów. Admin ma na to 24h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ness Napisano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Temat do zamknięcia Leci UB mój błąd Nie ten dostał bana Z góry Przepraszam za to i Zaprasza do Gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 poszło UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi