Gość Guest Napisano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Twój nick podczas gry: K120 # ' RaV Godzina, data zdarzenia: 20:00 14.06.2015r. Mapa: de_rats_1337 STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:98746732 Uzasadnienie: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Powod: 'cmd' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:98746732' [AMXBans] Twoje IP: '195.80.148.208' [AMXBans] =============================================== Chciałbym dostać UB, ponieważ nie używałem żadnego "cmd" nawet nie wiem co to jest nic nie wpisywałem nic nie włączałem, a gram se gram i pyk nagle ban. Prosze o Ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Admin hordoc proszony do wypowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Po dłuższej analizie dema które zrobiłem. Stwierdzam że popełniłem błąd. Zmylil mnie fakt ze gracz chodził na 2strzalkach tzn góra i boki na raz co daje na tym serwie dodatkowego speed ? Przepraszam gracza za pomyłkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Nic się nie stało wybaczam Ci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Poszło UB. A co do admina proszę na przyszłość (jeżeli zaistnieje jeszcze taka pomyłka) o odbanowanie na serwerze, żeby gracz nie musiał czekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi