Gość Guest Napisano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Data i godzina: Teraz Nick admina/gracza, który zawinił: omi Dowody: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Powod: 'takie zabawy to w domu sie ban nie tu' [AMXBans] Dlugosc bana: '1 godzina' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:4:1865933701' [AMXBans] Twoje IP: [AMXBans] ======================================= Świadkowie: kostek, ShaKi Uzasadnienie: dostałem bana na 1h za to że kilka razy napisałem "kur'wa" :v nikogo nie obrazilem, tylko napisałem sobie owe słowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0mI Napisano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 jestes zalosny kaze ci nie przeklinac na say i a ty pytasz czy nie mozesz ja ci odpisuje ze nie a dla zabawy dalej kurwisz dla mnie ban slusznu moze to cie czegos nauczy jeszcze mnie straszysz ze skarga poleci pisz jak jestes nie winien a nie zalosny jestes dowód http://speedy.sh/uUCdF/picus.bmp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Zgodnie z regulaminem: 1. Staramy się nie przeklinać. ( tutaj można przeklinać ale nie co drugie słowo kur*a czy ci*a ) (Ban do 30 min) Jednak jeśli to było notoryczne i pomimo upomnień robiłeś to dalej ban na godzinę jak najbardziej się należał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi