Gość Guest Napisano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 [align=center]Jestem Kuba, mam 13l.[/align] [align=center]Pochodzę z Górnego Śląska.[/align] [align=center]Większość czasu poświęcam na grę w cs.[/align] [align=center]Lubie pomagać innym i tworzyć grafiki [/align] [align=center]Może kiedyś spróbuję tu złożyć podanie na Grafik'a. Kto wie [/align] [align=center]A teraz coś o mnie...[/align] [align=center]Pochodzę z niezbyt znanej miejscowości.[/align] [align=center]Lubię grać w cs'a, a od jakiegoś czasu robię Grafiki (tzn. avatar / sygnatura.)[/align] [align=center]W cs'a ogółem gram 4 lat, z przerwą.[/align] [align=center]A grafiki tworzę dobry miesiąc jak się nie myle.[/align] [align=center]Od jakiegoś zmieniam siecie / serwery. [/align] [align=center]Powód jest następujący :[/align] [align=center]Nie ogarnięta ADMINISTRACJA. [/align] [align=center]Mam nadzieję, że tu tak nie będzie i nie będę zmuszony po raz kolejny iść [/align] [align=center]na inną sieć. [/align] [align=center]Siecie zmieniam praktycznie do tydzien. [/align] [align=center]Na kilku sieciach miałem Admina jakiegoś serwera, a po jakimś czasie rezygnowałem. [/align] [align=center]Pogram tu pare miesięcy / tygodni, a może wtedy spróbuję złożyć podanie na admina jakiegoś z Waszych serwerów. [/align] [align=center]Na Grafika złożę podanie jak już będę troche znany i lubiany ;D [/align] [align=center]Nie lubie zbyt często się kłócić [/align] [align=center]Mam nadzieję, że poznam tu b. dobrych ludzi i się zaprzyjaźnię z kimś [/align] [align=center]Widzimy się na serwerach. [/align] [align=center]Aaa... Jeszcze nie podałem modów na których gram :] [/align] [align=center]Gram na modzie JailBreak oraz CodMod najbardziej lubię Cod'y z dużymi lvl'ami np 45k, a nie takie 200lv / 100 lv [/align] [align=center]Dobra... [/align] [align=center]Trzymajcie się i do zobaczenia na serwerach [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]@edit. Sorry, że użyłem kolorów przeznaczonych do administracji wyższej, ale bardziej mi pasowało [/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Witam zapraszam na ODD2#2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 witaj łowco sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venividiwandi Napisano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 cze , gitarka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 2 @Kristo hehe.. Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 siemka witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi