CODRamPamPam Napisano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Nick: RamPamPam Wiek: 19 Doświadczenie (w byciu adminem): posiadałem admina 2 lata, dodatkowo tworzyłem klasy Znajomość AMXX (W skali 1-10): teraz ok. 5 po prostu pozapominałem od tamtego czasu ale z przypomnieniem nie będzie problemu Staż w CS-sie: 7 lat Steam / NonSteam: Nick Steam: RamPamPam Steam ID: STEAM_0:0:640112 Dlaczego Ty: Myśle że większość graczy na serwerze minie lubi dodatkowo zawsze staram się pomóc administarcji Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: ok. 5 do 8 godzin Kontakt: e-mail: [email protected] Facebook: Krzysztof Krzeszowski Steam: RamPamPam Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/server_info/80.72.34.124:27034/top_players/?query=RamPamPam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
That Venix Napisano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Jestem na tak. Aktywny , zglasza na u@. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Take Buty:. Napisano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Aktywny, uprzejmy, pomaga graczom no i wymagania na + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hemp Gru Napisano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Jestem jak najbardziej na tak. Ma dobry kontakt z graczami jak i adminami, zgłasza na u@, nie przeklina, aktywny, pomaga innym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NaPoLeOnE Napisano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 jestem na TAK Miły + Pomocny+ Zgłasza na u@+ Chce go miec w administrracji to jeden z najlepszych kandydatow na tym serwerze (no poza mną) :air_kiss: :wacko: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heisenberg Napisano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 @up więcej było tej czcionki na zmieniać, żeby się patrzeć nie dało... @top jak najbardziej na tak. Rampcio jest najlepszym jak na obecny czas kandydatem, inteligentny, kulturalny, miły, rozmowny, przyjacielski, wspaniały kontakt z administracją, bardzo dobry z graczami, zna sie na tym na czym powinien sie znac. Bierzem go! @down IF I KNOW WHAT YOU MEAN HEHEHEHEHE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Take Buty:. Napisano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 @NaPoLeOnE Ten twój dopisek mnie rozwalił xDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Nie ma co czekać. Ja też żadnych zastrzeżeń nie mam, pokazał się z dobrej strony. Zgłoś się do mnie po więcej informacji. Witamy w ekipie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi