Gość Guest Napisano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Data: 18.06 , godzina jakoś koło 10:40 Wycinek : Server # 51 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina . : Kristo : .. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Kotek : ) [AMXBans] Powod : ' Reklama ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 116178229 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 78.11.164.243 ' [AMXBans] =============================================== Mapa : Italy2 Wyjaśnienie: Otóż chodzi o to, że dostałam bana za reklamę, rozumiem, słusznie aczkolwiek nie reklamowałam innego serwera specjalnie, po prostu zapomniałam o bindzie który miałam jak byłam adminem "@Zapraszam na forum XXXXX.XX". Idzie chyba zrozumieć, że każdemu się może coś takiego zdarzyć, nie zrobiłam tego umyślnie i bardzo przepraszam za to . Proszę o odbanowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Wiesz ja to odebrałem jako reklamę na serwerze więc dałem bana, cóż to są odwołania od bana a nie screeny więc sprawę zostawiam UnBan Team. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Skracam bana do tygodnia. Usuń bind i mam nadzieje, że sytuacja się nie powtórzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Silverka nie dawaj mu aż na tydzień niech dostanie pouczenie 1h, i to jako ostrzeżenie wystarczy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Ok poprawiam na prośbę admina. http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php?bid=47225 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Dziękuję . Bind jest usunięty, i to na prawdę nie było umyślnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Dobrze, to więc miłej gry życzę i nie grzesz więcej, bo następnym razem już nie będę miły , temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi