markeloff Napisano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Twój nick podczas gry: markeloff Godzina, data zdarzenia: 17:12 Mapa: DD2 STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:541403 Uzasadnienie: No więc tak... dostałem ssy na DM + DD2 , wstawiam UB jest git ale po 5-10 (?) minutach dostaję kolejnego bana z powodem "Przerabiane ssy" Wszystko poszło o żółte plamy na ścianach Jest to krew zbugowana przez Half-Life którego mam zainstalowanego właściwie w tym samym folderze i to jest krew z tych potworów która mi się podmieniła z normalną krwią w 1.6.. pisze teraz bo myślałem że ta sprawa się już wczoraj rozwiąże , ale jak wstałem nic się nie zmieniło.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markeloff Napisano 20 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Sprawa wyjaśniona DO zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi