Gość Guest Napisano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 [align=center]Cześć all [/align] [align=center]Ja jestem Kuba i mam 13 lat. [/align] [align=center]Pochodzę z Rudy Śląskiej. [/align] [align=center]W csa gram od 2011 roku, z przerwą półroczną 2011/2012. [/align] [align=center]Najbardziej lubię mody Cod mod najlepiej 45k+ I JailBreak [/align] [align=center]Lubie poznawać nowych ludzi [/align] [align=center]Nie zbyt lubie się kłócić... [/align] [align=center]Kiedyś byłem Redaktorem i mam nadzieję, że tutaj też zostane [/align] [align=center]Byłem także UBT, ale narazie nie chce być [/align] [align=center]Dobra... [/align] [align=center]Interesuje sie głównie sportem. tzn. piłka nożna. Także lubie spiewac [/align] [align=center]Krótkie, ale jest.. [/align] [align=center]Widzimy się na serwie siema.[/align] [align=center] [/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Siema i naraziówka ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolorowy_seN Napisano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Dobrze napisane powitanie Witaj ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Kuba dziewic zguba hyhy zegnamy Pana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolorowy_seN Napisano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Kuba dziewic zguba hyhy zegnamy Pana. Nabroił ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Nabroił ? Nie widzisz. że ma rangę "Zbanowany" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolorowy_seN Napisano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Widzę i zastanawia mnie co takiego zrobił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi