Ganja Mafia1992 Napisano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Mam taka propozycje dodania dzialu pochwal administratora. polega to na tym, by kazdy z nas mogl pochwalic 3 osoby z naszej sieci za prace lub za jakis inny dobra zrobiona rzecz na forum jak i na sieci. Wzror: nick administratora: ocena administratora: powod: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 A czemu ma to służyć? Poprawieniu ego admina? Do tego jest "plebiscyt" na admina miesiąca i jak pomógł Ci admina w czymś, to możesz oddać na niego głos. Jak dla mnie bez sensu. Tylko nabijanie postów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Hmm dokładnie jestem tego samego zdania co @August. Każdy z administracji ma swoje zadania, które musi wykonywać. Pomoc innym to jest w sumie ich obowiązek. A dział ten służyłby pewnie wyłącznie do nabijania postów i podłechtywania ego co niektórym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Adminów nie trzeba dowartościowywać, wręcz odwrotnie, mieszać z błotem Taki Joke Zgadzam się z przedmówcami, od tego są różnego rodzaju konkursy na admina miesiąca, plebiscyt ludzi półrocza itp itd. A jeżeli już by ktoś chciał, to wystarczyłoby napisanie mu na Steam/GG. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Ja jestem tego samego zdania co @August oraz @EvO, to będzie zbędne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 zbędne spam i nabijanie postow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
G.R.R. Napisano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Lepiej nie bo administracja spocznie na laurach :facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jestem slaby i chuj. Napisano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Ta i żeby byli sami dla siebie zaskoczeniem? na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Zamiast gadać, to po prostu zamknijcie ten temat. Nie ma sensu chwalić kogoś za coś, co jest jego obowiązkiem (jeszcze dobrowolnym, nieprzymuszonym). Panią w spożywczaku też chwalisz, bo wydała ci dobrze resztę? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Nie idę na policję bo nie wydała mi grosika! Darmowe posty *.* W OFFie coś takiego zróbcie i po problemie z nabijaniem postów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi