Gość Guest Napisano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Witam. Chciałbym złożyć skargę na admina COD+BF4 "Tyson xdd ". Dnia 22 czerwca 2015r. o godzinie 18:45 (około) wszedł na serwer "fr0st."- gracz, który grał na wspomagaczach AIM+WH. Nie ja jeden pisałem na "u@", czy też zwykłym "y", by zbanować tego gracza. Tyson po pewnym czasie napisał na "y@", że zaraz go zbanuje po czym wyszedł z serwera i nie wrócił. Dowody: demko z tejże godziny. Mam nadzieję, że zostaną wyciągnięte z tego konsekwencje, zapewne nie będę jedyną osobą, która pisze na niego skargę, bo był FULL serwer, gdy miało to miejsce. Dziękuję i liczę na to, że admin ten wyciągnie z tego konsekwencje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 a gdzie to demko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 a gdzie to demko? http://hltv.1shot1kill.eu/srv24348/HLTV-1506221831-de_dust2.dem.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astroe Napisano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Admin do mnie napisał że jest cziter fr0st i że nie może go zbanować bo gdy klika liczbę przy nim to wyskakuje komunikat że gracz jest już zbanowany. Ww cziter nie wejdzie raczej na serwer, dostał amx_spinem, amx_destroyem więc będzie się musiał nieźle nabawić by wejść ponownie:) Nie wiem czy jest sens czekać na wypowiedź admina, chyba wyjaśniłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 sprawa widzę krótko wyjaśniona , skarga anulowana . /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi