Gość Guest Napisano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Twój nick podczas gry: REFLex Godzina, data zdarzenia: Wedługł amxBans (2015-04-16) Mapa: Nie ma to znaczenia STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:519032 Uzasadnienie: Chciałem wejść na wasz serwer a tu takie halo i to nawet bez powodu Nie wiem jakie uzasadnienie mam dać bo strzeliłem "KARPIA" Może się jakoś to odpląta ale i tak nie wiem o co chodzi nadal A no i nigdy nie grałem jako " Za dobry na MIXY " Pierwszy raz chcialem tu pograć u was . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Ban jest od malu z przed 2 miesięcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Ban jest od malu z przed 2 miesięcy Tak wiem tylko skąd za co i wgl jak ja tu jeszcze nigdy nie grałem :PPP No nie wiem pomylił Steam'a czy jak no już sam nie wiem .. Jak juz sie nic nie da z tym zrb no to spoko tylko pytam, żeby spinek nie było . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Kupowałeś ostatnio tego steam'a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Ban jest na SID więc o pomyłce raczej mowy nie ma No i też ciekawi mnie to zgłoszenie http://www.blacklisted.pl/app14972,steam_0:1:519032.html Całkiem możliwe, że tak jak sugeruje @August kupiłeś steam, który jest zbanowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Twój steam jest na 100% kupiony od gracza zbanowanego Było kilka resetów bansa i bany dodałem tym, którzy na to zasłużyli. Ten sid na to zasłużył a bana trzeba odpracować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi