Bo tak! Napisano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Twój nick podczas gry: Odpalony Godzina, data zdarzenia: 21:19 Mapa: DD2 STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: Dostałem bana za aima... 7 razy ss robione gram już tu trochę więc http://hltv.1shot1kill.eu/srv23582/HLTV-1506242113-de_dust2.dem.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Zapraszam admina @A to peszek z dowodami. Admin ma na to 24h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Zapraszam admina @A to peszek z dowodami. Admin ma na to 24h. Chyba podał sam zbanowany dowód ? czas demko HLTV i można zobaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A to peszek Napisano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Jeszcze śmiesz bezczelnie podawać jakieś przykłady ssów jak perfinie z awki 6 baniek pod rząd zasadziłeś. Zapraszam do obejrzenia HLTV. Jest kilku świadków na serwerze, którzy w tej samej chwili masowo zgłosili Cię jako czita. Tak się złożyło, że w momencie kiedy byłeś na B oglądałem twoje poczyniania. 6 czy tam 5 baniek z awki pod rząd gdzie żaden strzał nie chybiony. Następna runda pierwszy strzał head + duble kill. Jak dla mnie temat jest prosty byłeś odpalony i powoływanie się na ssy to żaden dowód. Trzeba było nabić pewnie ranking to się zabawki załączyło. Tyle z mojej strony, Podziękuj, że tak szybko bo mogłem jutro wieczorem opisać sytuację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Śmieszne i bezczelne jest wypowiadanie się nie mając dowodów . Proszę admina banującego o demko oraz rozpisanie go . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A to peszek Napisano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Właśnie obejrzałem demko i nie ma tam za wiele co rozpisywać. W rundzie przed banem widać akcje z 4 baniami z awki. W następnej kolejny strzał headshot. Znacie kogoś kto na 5 strzałów sypie 5 baniek z awki bo ja nie bardzo. Czas zdarzenia jest podany w poście Odpalonego wystarczy 2 minuty wcześniej załączyć demo. Demko jest załączone przez Odpalonego w pierwszym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Właśnie obejrzałem demko i nie ma tam za wiele co rozpisywać. W rundzie przed banem widać akcje z 4 baniami z awki. W następnej kolejny strzał headshot. Znacie kogoś kto na 5 strzałów sypie 5 baniek z awki bo ja nie bardzo. Czas zdarzenia jest podany w poście Odpalonego wystarczy 2 minuty wcześniej załączyć demo. Demko jest załączone przez Odpalonego w pierwszym poście. Nie wiem kolego kto ci dał admina, ale jeśli ty kierujesz się tym że ktoś strzela 5 razy hs, to nie daleka twoja droga. A swoją drogą podaj czasy z demka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 szkoda że powiem dziecinie to ale demko czyste ocenione przez kilku graczy jak wyzej to że gracz strzela głowe od razu czit ? tak gracz dostaje UB bo demko czyte a u Ciebie widnieje niestety ostrzezenie w dziale z adminami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi