Gość Guest Napisano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Twój nick podczas gry: PrestigiO Godzina, data zdarzenia: 25-06-2015 godzina +/- po pólnocy Mapa:de_dust2 STEAM_ID / IP: STEAM_2 : 0 : 1456321599 Uzasadnienie: Początek rundy , idę sobie na długą po stronie terrorystów , reszta moich kompanów wbija na długa ja postanowiłem bronić pleców.Nie było żadnego info , usłyszałem przeładowanie magazynka , na radarze nikogo nie zobaczyłem postanowiłem oddać skan przez ścianę , na ekranie pojawiło mi się liczba zadanych obrażeń więc nie przerywałem serii. Zabiłem gościa , po czym przeładowałem i jeszcze raz zacząłem strzelać , nagle pokazuje mi się komunikat o banie... nawet nie dostałem SS'ów. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : PrestigiO [AMXBans] Reason : ' wh ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 1456321599 ' [AMXBans] Your IP : ' 91.227.104.66 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check your Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Zapraszam admina wazny o przedstawienie dowodów, ma na to 24H. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 przesłuchanie wypowiem się tylko dlatego że to mnie tam zabiłeś :acute: :acute: jestem świadek :shok: :shok: Ten Twój skan był dziwny. Na cichaczu chodziłem a Ty nagle strzelasz i skan centralnie banka, Trochę dziwne. Admin mógł źle to odebrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 wystrzelałem cały magazynek. Nie wiem ile ty grasz w tą grę ale ja na prawdę długo, i kiedyś w klanie tak robiliśmy. Jak chcecie mnie zbanować proszę bardzo , jestem czysty.Są inne serwery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wazny Napisano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Witam, Gracza PrestigiO zacząłem oglądać na początku jako DEAD i miał bardzo interesujące sytuacje wskazujące ewidentnie na wh, po czym siadłem i nagrałem demo prezentowane w linku potwierdzające moją opinię. https://www.dropbox.com/s/hxz08f3qxc4lokf/prestigio.dem?dl=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Czytałeś regulamin admina nowy. Umiesz rozpisać demko?. Linka to i ja umie wstawić. Proszę o rozpisanie demka z czasami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Czas na przedstawienie dowodów minął. Gracz otrzymuje ub a admin za brak dowodów upomnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi