Gość Guest Napisano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Twój nick podczas gry:Agresive Godzina, data zdarzenia:14:40 25.06.2015r. Mapa:de_dust2 STEAM_ID / IP:85.202.41.117 Uzasadnienie:Mina przed schodami jak dla mnie jest w dobrym miejscu bo nie jest na schodach o ile to można nazwać schodami jak się wchodzi na plant b. jest przed schodami może i zbyt blisko no ale nie na schodach jak to regulamin zabrania. Moim zdaniem to nie są schody tylko mały stopień ale ok mogę się mylić. Poproszę o jakieś dowody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Zapraszam admina Beszczel! z dowodami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astroe Napisano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 24.Zakaz stawiania min oraz elektromagnesów w miejscach takich jak:wejścia i zejścia ze schodów, schody wejścia na okienka, zejścia z okienek, okno, bsy, paka oraz przejścia(tutaj rozumiemy drzwi, przejścia bez drzwi oraz tunele nie są brane pod uwagę). Ban (5-30 minut) W tym wypadku jest zakaz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Mój błąd... Wycofuje odwołanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 W takim razie temat zamykam. Ban już minął. A na przyszłość proszę o więcej rozwagi przy stawianiu min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi