I'm BoT Napisano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Nick: I'm BoT Wiek:21 Doświadczenie (w byciu adminem): Tak Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: 3lataSteam / NonSteam: Steam_ID 0:0:1083602 Link GT: http://www.gametracker.com/player/I%27m%20BoT/80.72.43.106:27032/ Dlaczego Ty: Dlaczego ja ? Myślę że jestem dość doświadczony ale odróżnić dobrego gracz od czitera, ale przede wszystkim chciał bym zaoferować innym graczom czystą i przyjemną grę . Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3-5 godzin Kontakt: Steam / PW / GG . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bo tak! Napisano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Jestem na Tak botgu bijesz mnie cały czas -wiek -ogarniety chłop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LopeZ;) Napisano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 często zgłasza na u@ trafnie, koleś na miejscu ogarnięty + dla niego jetem na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Nie no wgl brak oporu nic nie gra i do tego podobno BOT. -Godziny są -Wiek jest -Kultura jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Gralem z toba dziś dobry wariat jestes godziny sa aktywnosc dobra wiek jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astroe Napisano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 To i ja się wypowiem, za każdym razem jak wbijam na serwer to widuję Wiek jest+ Steam jest+ Kultura na serwerze też + Jest za dobry w te klocki:D Jestem na tak:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 To i ja się wypowiem, za każdym razem jak wbijam na serwer to widuję Wiek jest+ Steam jest+ Kultura na serwerze też + Jest za dobry w te klocki:D Jestem na tak:) W sumie masz ugrane niecałe 3 godziny... +Wiek +Aktywność +Godziny Można dać mu szansę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Tak -Odpowiedni wiek -Często widywany na serwerze -Kulturalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Niesamowita aktywność na serwerze, jestem pod ogromnym wrażeniem. Same plusy dla Twojej osoby, a takich adminów potrzeba! Witam w gronie adminów ODD2#2. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podanie o Admina ONLY DD2#2" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi