Gość Guest Napisano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Twój nick podczas gry: Mieszam szpachle lokciem Godzina, data zdarzenia: noc lub godziny poranne z 24 na 25.06 Mapa: de_dust2 STEAM_ID / IP: 37.248.255.174 Uzasadnienie: Gram na waszych serwerach już ponad 2 miesiące, a teraz dostałem bana na jedno z moich łącz internetowych nie wiem dlaczego nigdy nie oszukiwałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Twoje IP nałożyło się z Ip osoby zbanowanej. Proponuje zresetować router, bądź zadzwonić do operatora swojego internetu w celu zmiany tego IP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 Czas minął. Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi