Gość Guest Napisano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Wzór: Twój nick podczas gry:Niezniszczaln[Y] Godzina, data zdarzenia:11:41 Mapa:DD2 STEAM_ID / IP: Uzasadnienie:Witam, chcialbym przedstawic sytuacje ktora dzis sie wydarzyla ,oturz Admin (Prawdopodobnie karany 95 ) nie przeczytal regulamin ... i za to powinien otrzymac jakas kare, Gram sb na Cod nie wyszla mi akcja (Ja jestem czlowiek nerwowy ) napisalem na say (Cytuje: Kurwa Japierdole ) ZA chwile otrzymalem bana 1 godzina ? Zaskoczony bylem troche To juz moja druga taka sytuacja prosze o nakazanie admina czytania regulaminu ,poniewaz straszny syf sie robi na serwie a ja nie mam czasu pisac ciagle skarg na adma ..... DZekuje Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Dostałeś bana za przeklinanie od admina =| KarAny95 |=, którego zapraszam do wypowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Tak . a w regulaminie pisze ze mozna przeklinac a ban na 1 godzine to za duzo , 30 min jezeli juz... , a Jezeli mozna przeklinac to przeklinam nie czapuje sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxi King Napisano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 można przeklinać ale bez przesady, a w Twoim przypadku czasem przesadzasz i to nie jest pierwsza sytuacja odnośnie twojej kultury więc też nie wkręcaj, że napisałeś tylko to co podałeś jako cytat bo już ostatnio było tak samo, a przedstawione prze zemnie dowody ukazały prawdę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Jakiś dowód w postaci ss ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 Brak zainteresowania. Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi