Gambit Napisano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Wiec tak, EnDoC daje mi kick na serwerze, za to ze mam aktywnego bana. ReasonKicker] ========================================== [ReasonKicker] Zostales wykopany przez admina [ReasonKicker] Powod: "aktywny" [ReasonKicker] ========================================== Kicked by Console: "aktywny" Kicked :"akt W tej chwili bylo ustalone z happy, że moge normalnie grac, poniewaz moj IP jest czysty. Są na serwerze gracze ktore tez dostali ban VAC, ale nadal graja, i maja range admina(wlasciwie na serwerze dd2/inf). Teraz jest sesja, mam chwile przerwy, i nie moge spokojnie pograc na MH. W koncu, powiedzcie adminam jak wyglada sytuacja. graczy nsk17, kali gimps czy kapsztad co także dostali bana na vac i grali © happy Jak oni graja, to dlaczego ja nie moge? Pozdro 600 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Dodał Ci bana na nowo http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php?bid=52081 ban zostaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gambit Napisano 26 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 To może powiedzcie mi o co chodzi? Bo mam tego juz dosyć, te gtorzy dostali ban vac, graja, a ja nie moge? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jagla Napisano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Ty nie możesz grac bo już za dużo razy w ciula waliłeś z nami . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venividiwandi Napisano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 U nas jesteś spalony Pożegnaj sie z każdym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Mówiłem że trzeba go pogonić z serwera, a wy mu ub zawsze dawaliście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 Niestety nie możesz dostać UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi