PrincessOfBlood Napisano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Twój nick podczas gry: PrincessOfBlood Godzina, data zdarzenia: koło 11 nie pamiętam o której dokładnie... Mapa: --------- STEAM_ID / IP:--------- nie wiem jaka mapa i jaki steam id nie znam się ale na konsoli wyświetla mi się coś takiego: "[AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : PrincessOfBlood [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 1292697675 ' [AMXBans] Your IP : ' 87.239.73.233 ' [AMXBans] ========================================" Uzasadnienie: gram od góra 2 tyg. dziś grałam z moim chłopakiem, widział on zdarzenie, normalnie grałam ja osoba POCZĄTKUJĄCA i dostałam bana dosłownie za nic. Chłopak kiedy spytał za co zostałam zbanowana dostał odpowiedź, że dziwnie grałam, admin był chamski i nie chciał odpowiadać na zadane pytania. http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php?bid=52050 EDIT: znalazłam te cosie o które prosiliście: http://www57.zippyshare.com/v/U1nMOUjL/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrincessOfBlood Napisano 26 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 + chciałabym się dowiedzieć na jakiej podstawie dostałam bana?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sprand1 Napisano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Musisz wstawić ssy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sprand1 Napisano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Musisz wstawić ssy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrincessOfBlood Napisano 26 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Musisz wstawić ssy a co to ssy??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrincessOfBlood Napisano 26 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 zrobiłam wszystko co było w poradniku i nigdzie tego nie ma, ale ja nawet nwm czego szukać sooo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrincessOfBlood Napisano 26 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 mówie gram góra 2 tyg. w to coś więc troche bardzo nie wiem o co chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrincessOfBlood Napisano 26 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 i jeszcze raz z jakiej mańki ja zostałam zbanowana??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 i jeszcze raz z jakiej mańki ja zostałam zbanowana??? Po 1) Nie pisz post pod postem,masz od tego opcję edytuj. Po 2) @Sprand1 poważnie?Nie ma co...super pomoc...tyle to można się dowiedzieć z powodu bana :facepalm: Przechodząc do tematu: Admin zrobił Ci ssy ponieważ podejrzewał,że masz wh W skrócie: szukaj 5 plików w formacie .TGA o nazwach np. halflife00.tga lub halflife04.tga znajdują się one w folderze csstrike .Nie musisz ich otwierać,spakuj je w jedną paczkę programem winrar i wrzuć na zippyshare.Możesz również pobrac program irfanview i nim wyszukać te pliki lub po prostu wpisać ich nazwy w wyszukiwarkę. Jeśli mimo tego nie znajdziesz to szukaj po dacie bądź typie pliku,daj w folderze zakładkę widok>lista i będziesz miała przejrzyście dany typ pliku i datę. edit: Wh-tzn. widzisz innych graczy przez ściany Jeśli nie znajdziesz tych plików i chcesz nadal u nas grać będziesz musiała wykonać własnoręcznie 100 reklam naszej sieci na innych forach. Tutaj masz poradnik tego dotyczący: http://multi-head.pl/topic/41446-odpracowanie-kar-na-forum-i-serwerach/ Tutaj masz jeszcze poradnik do tych ss,może coś wiecej znajdziesz http://multi-head.pl/topic/13917-wz%C3%B3r-wstawienia-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrincessOfBlood Napisano 26 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Po 1) Nie pisz post pod postem,masz od tego opcję edytuj. Po 2) @Sprand1 poważnie?Nie ma co...super pomoc...tyle to można się dowiedzieć z powodu bana :facepalm: Przechodząc do tematu: Admin zrobił Ci ssy ponieważ podejrzewał,że masz wh W skrócie: szukaj 5 plików w formacie .TGA o nazwach np. halflife00.tga lub halflife04.tga znajdują się one w folderze csstrike .Nie musisz ich otwierać,spakuj je w jedną paczkę programem winrar i wrzuć na zippyshare.Możesz również pobrac program irfanview i nim wyszukać te pliki lub po prostu wpisać ich nazwy w wyszukiwarkę. Jeśli mimo tego nie znajdziesz to szukaj po dacie bądź typie pliku,daj w folderze zakładkę widok>lista i będziesz miała przejrzyście dany typ pliku i datę. okii dziękuję ) a jeżeli nie znajdę tych plików? i co to jest to wh?? EDIT : MAM MAM MAM dziękuję bardzo <3 już wstawiam linka http://www57.zippyshare.com/v/U1nMOUjL/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrincessOfBlood Napisano 26 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Wh-tzn. widzisz innych graczy przez ściany Gram od 2 tyg, jak niby bym miała właczyć takie coś z moją niewiedzą jak do wczoraj nie wiedziałam co to respienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 UB dany na serwerze,wracaj do gry I nie pisz post pod postem bo dostaniesz warna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrincessOfBlood Napisano 26 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 UB dany na serwerze,wracaj do gry I nie pisz post pod postem bo dostaniesz warna dobrze przepraszam :3 dziękuję bardzo :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi