Gość Guest Napisano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Siemka wszystkim pomózcie mi bo zaraz rozj**** kompa wlanczam cs i chce wbic na serwer i zacina mi cs i nie moge nic zrobić ;/ i tak znow samo co grane ? moze zły cs albo coś dzis jeszcze dzialalo.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FILO Napisano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 przeinstaluj csa , tylko usun wszystkie pliki z program files Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 Masz skype albo coś zebyś mi to wytłumaczył albo ts ! bo nie rozumiem ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 Wejdź na naszego ts tam na pewno będzie ktoś kto udzieli CI pomocy.Myślę ze to co napisał FIlo na pewno pomoże . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi