Gość Guest Napisano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 Nick:Analit'yB'sg Data:ok.18.50 27-06-2015 Wycinek [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Powod: 'Soft' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_2:0:851090958' [AMXBans] Twoje IP: '46.238.249.42' [AMXBans] ======================================= Tak więc się nagrałem ;__; Dwie godziny temu miałem robione ss a teraz dostałem bana o SOFTA ... nie znam się na tym ale czy na ss nie było by widać softa? Mniejsza chciałbym prosić o kolejnego ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 http://multi-head.pl/topic/66097-ub-fast/ podsyłam poprzedni temat. I zapraszam do wyjaśnień admina Tjaqq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 Jeżeli mam to opisać graliśmy na mapie cs_max grałem jak zawsze snajperem a że gram w cs jakieś 5 lat to mam wyrobiony wzrok i rękę ... na cod modach i innych takich też sporo grałem jak i na diablo modach co za tym idzie spotkania z ninja... i porostu mam dobre oko do niewidek i innych takich ... tak pod czas gry szło mi nie najgorzej i udało mi się zabić sporo masę osób grających z mniejszą widocznością admin dał mi bana z powodem "soft" Nie znam żadnych sposobów na pokazania że nie mam softa i udowodnienie skilla Gram u was krótko ale serwer mi się podoba i chciałem długo na nim grac ale napotykam co róż problemy przed 2 godzinami dostałem niesłusznego bana o wh a teraz to proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 24h minęły UB. A admin zostaje ukarany w odpowiednim dziale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi