Gość Guest Napisano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 Twój nick podczas gry: Imprezowicz [7]` Godzina, data zdarzenia: ok. 15, dzisiaj (tj. 27.06) Mapa: DD2 STEAM_ID / IP: 91.218.209.237 Uzasadnienie: Witam. Dzisiaj o podanej godzinie szalał jakiś odpalony botek. Pisałem na u@ o zaistniałej sytuacji kilka razy, inni gracze również to czynili. W końcu napisałem bardziej dosadnie adminowi, aby zajął się adminowaniem, a on odpisał, czy mam jakiś z tym problem, że dopiero wszedł, a widziałem admina (Te) już od bodajże 5 rund na serwerze... Jakiś typ zaczął się do mnie rzucac (był wulgarny i wyzywał), swoje również mu odpisałem. Runda spokoju, po czym otrzymałem bana TYGODNIOWEGO za kulturę. Podejrzewam, że dzieciak z drugiej strony monitoru takowego bana nie otrzymał, a admin w tej sytuacji w porządku się nie zachował. W razie wątpliwości proszę sprawdzic loga. Proszę o UB, lub skrócenie bana oraz ukaranie drugiego typa oraz upomnienie admina. (Nie) pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 Zapraszam Admina Te o zapoznanie się z sprawą i przedstawienie dowodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 Pan Te niestety dowodów nie przedstawi gdyż pokazał się dziś ze swojej najgorszej strony za co stracił range oraz zyskał bana na forum. Proszę o odbanowanie gracza:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 Dziękuje za informację. Ub poleciało . Na przyszłość staraj się zachować kulturę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi