Skocz do zawartości
Multi-Head.pl - Forum tematyczne z serwerami Counter-Strike 1.6 oraz CS2.

<span class="ipsBadge" style="background:red;">ZAMKNIĘTY</span>Jak zwykle... problem goni problem!

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick podczas gry: Imprezowicz [7]`

Godzina, data zdarzenia: ok. 15, dzisiaj (tj. 27.06)

Mapa: DD2

STEAM_ID / IP: 91.218.209.237

Uzasadnienie: Witam. Dzisiaj o podanej godzinie szalał jakiś odpalony botek. Pisałem na u@ o zaistniałej sytuacji kilka razy, inni gracze również to czynili. W końcu napisałem bardziej dosadnie adminowi, aby zajął się adminowaniem, a on odpisał, czy mam jakiś z tym problem, że dopiero wszedł, a widziałem admina (Te) już od bodajże 5 rund na serwerze... Jakiś typ zaczął się do mnie rzucac (był wulgarny i wyzywał), swoje również mu odpisałem. Runda spokoju, po czym otrzymałem bana TYGODNIOWEGO za kulturę. Podejrzewam, że dzieciak z drugiej strony monitoru takowego bana nie otrzymał, a admin w tej sytuacji w porządku się nie zachował. W razie wątpliwości proszę sprawdzic loga. Proszę o UB, lub skrócenie bana oraz ukaranie drugiego typa oraz upomnienie admina.

(Nie) pozdrawiam!

Pan Te niestety dowodów nie przedstawi gdyż pokazał się dziś ze swojej najgorszej strony za co stracił range oraz zyskał bana na forum. Proszę o odbanowanie gracza:)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...