HardeQ Napisano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 [align=center]Witam, zwracam się tutaj do panów moderatorów. Mianowicie chodzi mi o dział "pożegnaj się", lecz propozycja dotyczy wszystkich, w których występuje to zjawisko.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Nie dałoby się zwolnić z zamykaniem tematów? Rozumiem, że to może nabijanie statystyk, ale zamiast jak dobrze wykonana robota wygląda to jak wyścig.[/align] [align=center]Proponuję aby tematy zamykać po minimum 5 dniach od założenia, aby każdy kto będzie chciał się ładnie pożegnać miał do tego wystarczającą okazję. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Proszę zobaczyć: http://scr.hu/6pyt/9saah[/align] [align=center]Tak to aktualnie wygląda, jest to moim zdaniem przesadą.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Nie odejmuje moderatorom zaangażowania ale proponuję, a raczej polecam trochę przystopować w tej sprawie, te tematy powinny trochę postać, nie każdy dostrzeże wszystko od razu i nie ma wtedy okazji dodać swoich 3 groszy, a każdy ma do tego równe prawo.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Już kiedyś na to zwracałem uwagę, w sumie niejednokrotnie, lecz jak widać nic się nie zmieniło, więc czas nadszedł by założyć temat.[/align] [align=center]Pozdrawiam.[/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Witam. Pisał do mnie z tym @EvO. Pozamykałem te tematy, gdyż ustawiałem prefixy, co prawda mogłem posłużyć się koszem, ale nie chciałem, aby w nowej zawartości pojawiło się tysiąc tematów z kosza zamkniętych. Było to jednorazowe zamknięcie. Po prostu musiałem gdzieś wykonać testy, a najlepiej na tematach, które nie dodają postów. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 jak dobrze wiesz (bo rozmawialiśmy o tym) starałem się poruszyć ten temat z @Procentowy, a on z innymi moderatorami. Odzew jakiś był, ale raczej negatywny. Być może po tym temacie się to zmieni. Edit@ Jak widzisz ja nie zamykam, bo nie widzę sensu zamykania pożegnań po paru godzinach. Niech to postoi z 3-4 dni przynajmniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 28 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 @EvO To po prostu jest do zmiany, nie ma, że nie i nie ważne jaki był odzew. Im więcej się o tym będzie wspominać, tym większa szansa, że się to poprawi. Niby mała sprawa, ale takie też trzeba rozwiązać. to da się więc spokojnie wytłumaczyć, w takim razie post kieruję bezpośrednio do Panów moderatorów, jednocześnie zwracając Ci honor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Według mnie 5 dni to minimalny czas na zamknięcie pożegnania, każdy zdąży się wypowiedzieć oraz może powstrzymać uciekiniera zamiast zamknąć i zakopać temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Była rozmowa na ten temat właśnie i mieliśmy zamykać przynajmniej po 24h, lecz zgadzam się z Wami żeby stały dłużej niż dzień czy dwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 Dobra nie ma co dłużej ciągnąć tego tematu, Procentowego nie ma więc pozwolę sobie zamknąć. Chciałbym ze swojej strony dołączyć się do i apelować/prosić o to, aby te tematy trochę dłużej postał minimum 3-4 dni (albo tak jak proponował ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi