YZ450F Napisano 20 Marca 2016 Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 Twój nick podczas gry:Killer Godzina, data zdarzenia:2016-03-20 Mapa:nie pamietam ale chyba de_dust2 STEAM_ID / IP:STEAM_2:0:845406066 Uzasadnienie: ktos sie pode mnie podszyl i ja mialem (1)Killer i go zwyzywałem i dostalem bana za podszywe i za wyzywanie i widze ze ten koles dostal bana od admina Maja za podszywke 4 dni temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3x NAAJ Napisano 20 Marca 2016 Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 Bana dostałeś odemnie (ten drugi tak samo)... Nawet jeżeli się ktoś podszył pod Cb wpisujesz w consoli status bądź amx_ip bierzesz jego SID/IP i zgłaszasz to na forum A nie obrażasz wszystkimi możliwymi przekleństwami Proszę o UB dla tego pana (Gdyż jest prawdziwy ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 20 Marca 2016 Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry! Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi