Gość Guest Napisano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 Cześć jestem tutaj nowa zawitałam u Was dziś pierwszy raz i spodobało mi się gram u Was na serwerze dd2 / inf - aczkolwiek również mnie spotkacie na dd2 + bf4, mam nadzieję że miło z Wami spędze czas i zostanę tutaj na dłużej, a więc tak jestem Sylwia i gram pod nickiem "BoteQ" także zapraszam do wspólnego bocenia hehe, do zobaczenia na serwerze jak i zarówno forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anonyymous Napisano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 Hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kodi Napisano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 Witamy, miłej gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
I'm BoT Napisano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 Siemson młoda ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 czy ja wiem czy taka młoda - no ale wole być odmładzana niż postarzana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
logiś Napisano 1 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Cześć botku zapraszam na odd2#2 i na mieszance w roli glownej z logisiem Pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P@tRyK Napisano 1 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodyy5 Napisano 1 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Witamy na Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi